TAKE THAI AMSTERDAM

TAKE THAI AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 95 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Take Thai Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:10 Kannamjeep (895) besteld, volgens menu zes stuks dimsum met o.a. crab. Het waren slechts 4 stukjes. Hoofdgerecht vis is echt lekker als je het daar eet, maar bij bezorging zompig en met erg weinig (rode curry) saus. 5 euro bezorgkosten is te veel
24 dec 2021 om 19:51 Na een uur zei de app dat het nòg een uur zou duren, dus zelf maar opgehaald. Take Thai altijd goed , thuisbezorgd ronduit slecht dit keer
4 dec 2021 om 19:17 Onze ervaring als we in dit restaurant eten was altijd goed. Nu bij bezorgen viel het helaas tegen. De rode curry/vis hoofdmaaltijd bevatte vrijwel geen curry(saus), alsof dit vergeten was.Hierdoor was het eten van de vis en bijgeleverde rijst droog.
24 nov 2021 om 19:00 Punctueel en hoge kwaliteit!! Goed niveau !
23 okt 2021 om 22:57 Restaurant beweerde eerst dat de keuken gesloten was…
20 okt 2021 om 21:56 Het eten was redelijk smaakloos. In het bijzonder de Pad Thai. Zeker niet aan te raden.
8 okt 2021 om 19:46 Het vlees was taai en de eend was droog
2 okt 2021 om 17:14 Eten kwam pas na twee en een half uur wachten, restaurant was onbereikbaar. Inmiddels waren we maar naar de appie gegaan dus toen ze eindelijk kwamen hebben we het eten geweigerd en een klacht ingediend bij Thuisbezorgd. Wij gaan hier nooit meer bestellen
1 okt 2021 om 21:50 Eten niet bezorgd. Verwachte bezorgdtijd was 30 minuten, na meer dan 2 uur wachten is het restaurant inmiddels gesloten en wij hebben nog steeds geen eten. Ze nemen de ook de telefoon niet op.